Kommunicera med leverantören? Leverantör
Mr.
Vad kan jag göra för dig?
Kontakta leverantören

Gan Su Original Flavor Co.,ltd

Produkter

Home > Produkter > Musk Ambrette > Ambrette Musk > Daglig Smak Användning Muskus Ambrette

Daglig Smak Användning Muskus Ambrette
Daglig Smak Användning Muskus Ambrette
Daglig Smak Användning Muskus Ambrette
Daglig Smak Användning Muskus Ambrette
Daglig Smak Användning Muskus Ambrette

Daglig Smak Användning Muskus Ambrette

JÄMFÖRPRIS: USD 22.31 / Kilogram
Betalning Typ: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Min. Beställ: 1 Kilogram
Leverans Time: 7 dagar

Grundläggande information

    Modell nr: 83-66-9

    CAS No.: 83-66-9

    MF: C12H16N2O5

    Type: Synthetic Flavour & Fragrance

    Purity: 96%Min

    Solubility: Insoluble In Water

    Appearance: Light Yellow Crystal

    Odor: Characteristic,Musk

    Smell: With Natural Musk Fragrance

    Usage: Daily Flavor, Industrial Flavor, Used As Perfume Fixative

    Packing: 10 Kg/drum,25kg/drum,50kg/drum

Additional Info

    Förpackning: 25kg / trumma eller 50kg / trumma eller som kund krävs

    Produktivitet: 5 tons/month

    Märke: fp

    Transportfordon: Ocean,Land,Air

    Hemorten: gansu

    Supply Förmåga: 5 tons/month

    Certifikat: ISO

    HS-nummer: 2909

    Hamn: China Port

Produktbeskrivning

Parfym är en av de viktigaste ingredienserna i tillverkningen av kosmetika. Essensen väljer är lämplig, inte bara får konsumenten tillgivenhet, men kan också täcka upp i produktmediet viss dålig lukt. Essensen blandas med en mängd olika kryddor, och med en viss typ av arom, nämligen arom. När kosmetika lägger till söt, förutom valet är en riktig söt modell ute, är kärnan som anser att platsen att välja även påverkan på produktkvalitet och användning. Därför har olika produkter olika krav på tillsättning av doft.




Musk Ambrette är en syntetisk doft som efterliknar naturlig muskus.

Den har använts som parfymfixativ i en mängd olika konsumentprodukter, och används fortfarande i vissa kosmetika och dofter.

Kemiskt namn: 4-tert-butyl-2,6-dinitro-3-metoxitoluen

Molekylformel: C12H16N2O5

CAS nr .: 83-66-9

EINECS NR: 201-493-7

Daily Flavor Usage musk ambrette

Lumps Musk Ambrette


Användning: Den bästa musky lukten bland nitro-musk. används ofta i kosmetika tvål.

Ansiktskräm. och andra dagliga produkter som fixativ.

Pale Yellow Musk Ambrette


Produktkategorier : Musk Ambrette > Ambrette Musk

Skicka förfrågan

Mr.

E-post:

flyingdeerficc@163.com

Skicka förfrågan

Tel:

Fax:

Mobiltelefon:+8618340822026

E-post:flyingdeerficc@163.com

Adress: