Communiceren met de leverancier? leverancier
Mr.
Wat kan ik voor u doen?
Contacteer Leverancier

Gan Su Original Flavor Co.,ltd

Product List

Thuis > Product List > Musk Ambrette > Ambrette Musk > Dagelijkse smaak Gebruik musk ambrette

Dagelijkse smaak Gebruik musk ambrette
Dagelijkse smaak Gebruik musk ambrette
Dagelijkse smaak Gebruik musk ambrette
Dagelijkse smaak Gebruik musk ambrette
Dagelijkse smaak Gebruik musk ambrette

Dagelijkse smaak Gebruik musk ambrette

Prijs unit: USD 22.31 / Kilogram
betaling Type: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Min. orde: 1 Kilogram
Levertijd: 7 dagen

Basis informatie

    Model: 83-66-9

    CAS No.: 83-66-9

    MF: C12H16N2O5

    Type: Synthetic Flavour & Fragrance

    Purity: 96%Min

    Solubility: Insoluble In Water

    Appearance: Light Yellow Crystal

    Odor: Characteristic,Musk

    Smell: With Natural Musk Fragrance

    Usage: Daily Flavor, Industrial Flavor, Used As Perfume Fixative

    Packing: 10 Kg/drum,25kg/drum,50kg/drum

Additional Info

    verpakkingen: 25kg / drum of 50kg / drum of als klant vereist

    produktiviteit: 5 tons/month

    merk: fp

    vervoer: Ocean,Land,Air

    Plaats van herkomst: gansu

    Capaciteit van de levering: 5 tons/month

    Certificaat: ISO

    GS-code: 2909

    Haven: China Port

Beschrijving

Parfum is een van de belangrijkste ingrediënten bij het maken van cosmetica. De essentie selecteert is geschikt, niet alleen ontvangt de consument de genegenheid, maar kan ook bepaalde slechte geuren in het productmedium verdoezelen. De essentie wordt gemengd door een verscheidenheid aan kruiden en met een bepaald type aroma, namelijk aroma. Wanneer cosmetica zoet is, is naast de keuze een juist zoet model buiten, de essentie die plaatsbeslissing overweegt zelfs van invloed op de productkwaliteit en het gebruik. Daarom hebben verschillende producten verschillende vereisten voor het toevoegen van geur.




Musk Ambrette is een synthetische musk-geur die natuurlijke muskus nabootst.

Het is gebruikt als een parfumbefixeermiddel in een breed scala aan consumentenproducten en wordt nog steeds gebruikt in sommige cosmetica en geuren.

Chemische naam: 4-tert-Butyl-2, 6-dinitro-3-methoxytolueen

Molecuulformule: C12H16N2O5

CAS NR .: 83-66-9

EINECS NO.:201-493-7

Daily Flavor Usage musk ambrette

Lumps Musk Ambrette


Gebruik: de beste muskusgeur tussen nitromouss. veel gebruikt in cosmetica zeep.

Gezichts creme. en andere dagelijks gebruikte producten als fixeermiddel.

Pale Yellow Musk Ambrette


Product Categorie : Musk Ambrette > Ambrette Musk

Klik Hier om onderzoek te sturen

Mr.

E-mail:

flyingdeerficc@163.com

Klik Hier om onderzoek te sturen

Telefoonnummer:

Fax:

Mobiel:+8618340822026

E-mail:flyingdeerficc@163.com

Adres: